Skip to content

Hiilinielu auttaa, kunnes päästöt on saatu alas.

Tee oma ilmastotekosi ja osta Metsäkolikko nyt. Metsäkolikko toteuttaa hiilinielua tehokkaasti ja välittömästi ilman viiveitä.

Hiilidioksiditonni EU:n päästöoikeuskaupassa nousi vuoden loppua kohden jo 30,9 €:oon per 1 tCO2/v (ALV 0 %). Metsäkolikon hintaetu päästökauppavaihtoehtoon onkin jo lähes -40 %.

Hiilinielumetsien tarkastuksissa on todettu alueiden kasvun olleen jatkuvasti yli mitoutusperusteen. Näin ollen metsäkolikon ostaja on saanut hiilensidontaa määrällisesti vielä reilusti kaupan päälle.

Osta Metsäkolikko! Saat enemmän halvemmalla. Pääset lisäksi myös takautuvasti uudistuvaan asiakasohjelmaamme ja saat mahdollisuuden sen asiakasetuihin.

Ohjeet allaolevan lomakkeen jälkeen.

Ostotoimeksiannon päivän hinta /Price of the order 18,72 € / kolikko/coin
Kauppahinta/Purchase price
Välityspalkkio/Commission
Yhteensä/Total
ALV/VAT 24%
Yhteensä, sis. ALV/Total incl. VAT

 

Kiitos, kun tulit mukaan vaikuttamaan ilmastomuutokseen sijoittamalla tehokkaimpaan tunnettuun hiilinieluun, metsän kasvuun!
Climate Loyalty-ohjelman tasot löydät täältä.

 

Osta Metsäkolikko ylläolevalla lomakkeella! Toimi näin:

  1. Täytä asiakastietosi 
  2. Tee Metsäkolikko-toimeksianto haluamallesi määrälle 
  3. Suorita maksu Paytrailin kautta – saat vahvistuksen sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut kompensoimaan hiilijalanjälkesi? Metsäkolikko on palvelu, jossa tarjoamme helpon ja tehokkaan tavan hyvittää hiilijalanjälkesi sijoittamalla suomalaiseen metsään. Kasvavan metsän hiilensidontakyky on ylivoimainen verrattuna muihin tapoihin. Metsäkolikko on sertifikaatti. Sertifikaatti on yksilöity ja se liittyy aina tiettyyn metsään ja sen osaan, jonka Bluewhite Bioforest Oy on arvioinut due diligence-prosessissaan. Jos olet metsänomistaja, ota yhteyttä sähköpostilla, niin selvitämme, sopiiko sinun metsäsi Metsäkolikko-metsäksi.

Toimi nopeasti ja osta omat kolikkosi nyt! Olemme avanneet Ilmastouskollisuus-ohjelman, johon pääset mukaan jo nyt – katso ranking Top 5 kotisivumme ’Pohjolan tyttäret’-Metsätorilta!

Mistä Metsäkolikossa on kyse?

Metsien hiilinielun kasvattaminen on tehokas ratkaisu ilmakehän hiilidioksidikuorman vähentämiseen. Suomalainen kasvava metsä sitoo hiilidioksidia keskimäärin 9000 kg/hehtaari/v. Me teemme metsänomistajan kanssa hiilensidontasopimuksen, jossa hän sitoutuu olemaan kaatamatta puita tietyltä alueelta viisivuotisen sopimuskauden ajan. Varmennamme metsän hiilensidontakyvyn, omistajuuden ja sen, ettei metsää kaadeta sopimuskaudella. Puuston olemassaolo ja sen kasvu tarkistetaan vuosittain, minkä jälkeen metsänomistaja saa tuottonsa hakkuiden sijasta metsän varaamisesta kasvuun. Metsäkolikko noudattelee EU:n päästöoikeuskauppaa ja perustuu tieteelliseen näyttöön kasvavan metsän kyvystä sitoa hiilidioksidia ilmasta. Yksi Metsäkolikko vastaa yhtä vuositasolla syntyvää hiilidioksiditonnia (1000 kg), ja voit ostaa haluamasi määrän Metsäkolikoita. Yhden Metsäkolikon hinta on tällä hetkellä on 25,74 € (sis. ALV 24%). Hinta määräytyy markkinoilla kysynnän ja tarjonnan kautta. Viitehintana käytetään EU:n päästöoikeuden hintaa. Yhtiöllä on tavaramerkki Metsäkolikolle Suomessa ja ICE Forest Coin:lle EU:n alueella. Metsän hiilensidontatodistuksesta on Verohallituksen ennakkopäätös, jonka mukaan kyseessä on arvonlisäveron alainen palvelu ja verokanta on 24 %. Asiakastietojen käsittelyssä noudatamme GDPR-säännöksiä.

Metsäkolikon edut muihin hiilensidontamenetelmiin nähden:

  • Tehokas tapa vaikuttaa ilmastonmuutokseen: 10 kertaa niin tehokas kuin vaikkapa soiden ennallistaminen
  • Luo uusia työpaikkoja nyt ja tulevaisuudessa: palvelua kehitetään, tutkitaan ja pilotoidaan Suomessa, ja laajennetaan jatkossa vientituotteeksi.
  • Metsäkolikko ei vaadi julkista valtion tai kuntien rahoitusta.

Mikä on oma hiilijalanjälkesi?

Keskivertosuomalaisen vuosittainen hiilijalanjälki henkilöä kohti on Sitran raportin mukaan 10 300 kg. Asuminen on suurin yksittäinen hiilidioksidin lähde, vastaten kolmasosaa koko hiilijalanjäljestä. Muita tekijöitä ovat liikkuminen, ruoka ja muu kulutus. 

Voit myös laskea oman vuosittaisen hiilijalanjälkesi esimerkiksi Sitran laskurilla.